X
A A A A A
-A A A+

Turpinām sniegt atbalstu Ukrainas bēgļu ģimenēm!

Trīs bērnu mamma no Ukrainas saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, kuri ziedojuši mūsu programmai “Palīdzi celties” Ukrainas bēgļu bērnu un ģimeņu fiziskās un mentālās veselības atbalstam!

Šobrīd ziedojumi ienāk lēnāk, taču mēs aktīvi turpinām sniegt palīdzību – visnoturīgākie izdevumi ir ABA terapijas un logopēda nodarbību apmaksa bērniem ar autiskā spektra traucējumiem. Kopš maija regulārā atbalsta saņēmēju skaitam pievienojušies vēl divi bērni, un šobrīd palīdzību saņem jau 32 Ukrainas bēgļu bērni ar AST. Kopā bērniem ar autiskā spektra traucējumiem kopš pagājušā gada marta izlietoti 50 119,50 EUR no saziedotajiem līdzekļiem.

Savukārt vēl 150 Ukrainas bēgļu bērniem, pateicoties ziedotāju atbalstam, esam nodrošinājuši nepieciešamos valsts neapmaksātos ārstniecības pakalpojumus, medicīnas preces un medikamentus, kā arī ēdināšanu Bērnu slimnīcā.

Taču vislielākais bērnu skaits saņēmuši atbalstu pie mūsu algotās bērnu psiholoģes, kura šī gada maija un jūnija periodā sniegusi vēl 57 terapijas sesijas bēgļu bērniem līdz 10 gadu vecumam. Kopumā no pagājušā gada aprīļa Rīgas atbalsta centrā Ukrainas iedzīvotājiem (Kaļķu ielā 1) un sociālās iniciatīvas centrā “Common Ground” psiholoģe Natālija sniegusi jau aptuveni 900 terapijas sesijas Ukrainas bēgļu ģimenēm.

Iepriekšējie apkopojumi un stāsti par ziedojumu izlietojumu: 2023. gada maijs; 2022. gada novembris; 2022. gada septembris un 2022. gada jūlijs

Atbalsti programmu "Palīdzi celties": https://www.bsf.lv/lv/ziedot/kam-ziedot/atbalsts-ukrainas-begliem

Atpakaļ