X
A A A A A
-A A A+

Ģimenes, kurās bērns ir saskāries ar onkoloģisku saslimšanu - saņem ikmēneša atbalstu 150 EUR apmērā!

Kad bērnam tiek diagnosticēta onkoloģiska saslimšana – tas ir smags posms, kurā visiem ģimenes locekļiem ir nepieciešams milzīgs atbalsts un iekšējs spēks.

Bērnu slimnīcas fonds, pateicoties ziedotājiem, sniedz dažāda veida atbalstu Hematoonkoloģijas nodaļas pacientiem un viņu vecākiem - sākot ar valsts neapmaksātu medikamentu iegādi, analīžu nosūtīšanu uz ārvalstīm, avio biļešu apmaksu dodoties ārstēties uz ārvalstu slimnīcām, atpūtas un izklaides pasākumu organizēšanu nodaļas bērniem un vecākiem, nodaļas infrastruktūras uzlabošanu, Vecāku mājas atbalstu un vēl daudzām citām lietām.

Pateicoties “Latvijas bērnu onkoloģijas fondam”, sākot ar šī gada aprīli ģimenes, kuru bērnam ir diagnosticēta onkoloģiska saslimšana un bērns atrodas Bērnu slimnīcas stacionārā, ārstējas ambulatori vai ir paliatīvā uzraudzībā, saņem arī tik ļoti nepieciešamo finansiālo atbalstu- 150 EUR mēnesī.

Līdz šodienai šajā atbalsta programmā ir izmaksāti 25 000 EUR, kurus ir saņēmušas 50 ģimeņes.

Sakām milzīgu paldies nodibinājumam “Latvijas bērnu onkoloģijas fonds” un tā dibinātājam John Martin Tully par rūpēm un sniegto palīdzību!

Atpakaļ