X
A A A A A
-A A A+

Labiekārtotas uzgaidāmās telpas vecākiem

Bērnu slimnīcā ir vairākas telpas, kurās vecāki pavada garas stundas, gaidot un cerot, tāpēc esam priecīgi, ka beidzot ir bijusi iespēja kaut nedaudz vecākus atbalstīt šajā grūtajā brīdī. Sirsnīgs paldies ziedotājam Klāvam Vaskam par atbalstu gan bērnu vecāku, gan slimnīcas personāla vārdā! Mēs ikdienā redzam, cik ļoti sakārtota, ērta vide palīdz, tāpēc esam pateicīgi par ieguldījumu, kuru jau šobrīd izmanto vecāki un bērni!

Pirmā telpa, kuru, pateicoties ziedojumam, varējām uzlabot, ir uzgaidāmā telpa pie operāciju bloka. Vecāki šeit pavada visu laiku, kamēr bērns tiek operēts, un līdz šim, kā var redzēt fotogrāfijā, vecāku rīcībā bija neliela solu rinda, savukārt šobrīd ir iekārtota ērta un norobežota atpūtas/uzgaidāmā zona.

Intensīvās terapijas jeb reanimācijas nodaļas vecāku telpa, kurā vecākiem ir iespēja atpūsties starp nepārtrauktu sēdēšanu uz krēsla blakus bērnam nodaļā, ir otra vieta, kuru izdevies atjaunot un ērti iekārtot. Intensīvās terapijas nodaļā vecāki ir blakus bērnam visu laiku, tamdēļ iespēja kaut nedaudz atpūsties, aprunāties ar tuviniekiem vai pabūt vienatnē ir ļoti svarīga. Arī Intensīvās terapijas pārrunu telpā, kur vecākiem ir iespēja aprunāties ar dakteriem, ir izdevies sarūpēt jaunu dīvānu, ļaujot iepriekšējam doties pelnītā pensijā. 

Līdzīgi esam varējuši uzlabot apstākļus vecākiem, kuru bērniņi ārstējas Jaundzimušo intensīvās terapijas nodaļā, kā arī jaunajām, topošajām māmiņām Ģenētikas nodaļā Vienības gatvē, savukārt Gaiļezera novietnē esam iekārtojuši bērnu barošanas telpu un atpūtas un rotaļu telpu bērniem!

Atpakaļ