X
A A A A A
-A A A+

Bērnu slimnīcas fondu sveic 15 gados

Bērnu slimnīcas fonds šogad svin 15 gadu jubileju!

Sirsnīgs paldies Bērnu slimnīcas kolēģiem par piektdienas baltā rīta krāsaino pārsteigumu!

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca:  "Katram ir labākais draugs. Arī Bērnu slimnīcai jau 15 gadus ir vislabākais draugs – Bērnu slimnīcas fonds, kurš vienmēr palīdz grūtā brīdī un dzīvo līdzi katram notikumam ik dienu. Mīļš paldies par visu! To nevar uzrakstīt, to nevar ietērpt vārdos, tādēļ paužam pateicību no visas sirds! "

Jā, Bērnu slimnīcas fonds šogad tiešām svin 15 gadu jubileju, un arī mēs esam no sirds pateicīgi ikvienam, kurš šo 15 gadu laikā ir palīdzējis bērniem veseļoties! Jūsu atbalsts ir bijis ļoti svarīgs, dažkārt pat izšķirošs daudzu bērnu un viņu ģimeņu dzīvēs! Šo gadu laikā esam centušies veidot komandu, kas palīdz bērnam, un esam priecīgi un pateicīgi par iespēju strādāt kopā ar brīnišķīgiem ārstiem, māsiņām un citiem kolēģiem slimnīcā, un kopā ar mūsu bērnu lieliskajiem, mīļajiem un dažubrīd pat ar pārcilvēcisku izturību un pacietību apveltītajiem vecākiem.

Šorīt pie katra svētku balona katra slimnīcas nodaļa bija uzrakstījusi jubilejas vēlējumu, un ar vienu, Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas nodaļas apsveikumu, vēlamies dalīties, lai tas mums visiem noder kā labo darbu turpinājums nākotnē - "Tas, kurš ņem, piepilda plaukstas. Tas, kurš dod, piepilda sirdi."

Lai mums visiem piepildītas sirdis arī turpmāk! 

Atpakaļ