X
A A A A A
-A A A+

“Labestības dienā” līdz šim saziedoti 156 909 eiro

Svētdien, 2. jūnijā, labdarības akcijas “Labestības diena” sirsnīgajā koncertā tika vākti līdzekļi 51 smagi slima bērna vajadzībām. Līdz šim akcijas ietvaros ir izdevies saziedot 156 909 eiro

Labdarības akcija turpinās līdz pat 24. jūnijam, tādēļ ziedo un sniedz savu atbalstu visiem palīdzību gaidošajiem bērniem. Akcijas organizatori pateicas visiem, kuri līdz šim atbalstījuši “Labestības dienu” un ziedo!

“Labestības dienas” īpašais koncerts norisinājās Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, tajā uzstājās Eduards Jansons, Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns, grupa ”Instrumenti”, ”Musiqq”, ”Baritoni”, Dr. Klauni, Dināra Rudāne, Ieva Sutugova, Aija Vītoliņa un Mārcis Auziņš, ”Carnival Youth”, ”Lādezers” un MESA.

Labdarības akcijas ”Labestības diena” mērķi šogad

Kopējā summa, kas nepieciešama, lai nodrošinātu pilnvērtīgu ārstniecību 51 bērnam, ir 123 640 eiro. Šī gada kampaņas vēstneši ir Marta, Marija, Kārlis, Artūrs, bet palīdzība ir nepieciešama vēl 47 bērniem, kuri sagaida līdzcilvēku palīdzību. Martai ir pieci gadi, un viņai ir nepieciešamas jaunas ortozes, kas palīdzētu viņai patstāvīgi spert soļus, augt un attīstīties. Vienpadsmit gadus vecajai Marijai ir iedzimta smaga muguras smadzeņu anomālija, tādēļ reizi pusgadā nepieciešamas operācijas, kuras iespējams veikt vien ārpus Latvijas. Piecus gadus vecajam Kārlim un sešus gadus vecajam Artūram ir autiskā spektra traucējumi, tādēļ abiem puikām ir ļoti nepieciešamas īpašās ABA terapijas un logopēda nodarbības, kas palīdzētu attīstīt saziņas prasmes. Šogad arī pirmo reizi akcija aicina ziedotājus sniegt palīdzību jauniešiem ar depresiju, kas ir kļuvusi par nozīmīgu pašnāvību riska faktoru Latvijā.

Ziedot akcijai var, zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par vienu zvanu – 1.42 eiro), Rimi veikalu ziedojumu kastītēs un portālā “labestibasdiena.lv”.

Tavs ziedojums ir vērtīgāks, nekā Tev šķiet!

Atpakaļ