X
A A A A A
-A A A+

Ziedojumu projektā "Labdarības siena – Palīdzēsim kopā!" savākti līdzekļi atpūtas krēslu iegādei

Galactico ziedojumu projektā Labdarības siena – Palīdzēsim kopā! tirdzniecības centru apmeklētāji 2017. gadā kopumā saziedojuši 11 914 eiro, kas novirzīti piecām sabiedriskajām organizācijām – invalīdu un viņu draugu apvienībai ApeironsZiedot.lv, Latvijas Dabas fondam, dzīvnieku pansijai Ulubele, kā arī Bērnu slimnīcas fondam. 

Bērnu slimnīcas fondam pērn saziedotie līdzekļi novirzīti atpūtas krēslu iegādei, ļaujot uzlabot vecāku uzturēšanās apstākļus Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. “Mamma un tētis bērnam ir paši svarīgākie cilvēki pasaulē, un viņu klātbūtne grūtā brīdī ir ļoti nepieciešama. Nokļūstot Bērnu slimnīcā, satraukumu, bailes un neziņu izjūt gan bērni, gan vecāki. Radot viņiem atbalstošu vidi, mēs palīdzam arī bērnam justies drošāk un veicinām viņa atveseļošanos. Iegādātie krēsli ir īpaši piemēroti slimnīcas videi, lielai slodzei un biežai dezinfekcijai,” pateicoties ziedotājiem par atbalstu, skaidro Bērnu slimnīcas fonda izpilddirektore Ieva Lejniece.

Ziedojumu kastītes ar mērķi vākt līdzekļus dažādiem labdarības mērķiem izvietotas visos piecos Galactico tirdzniecības centros Alfa, Mols, Dole, Origo un Galerija Centrs. Trīs gadu laikā kopš projekta atklāšanas tirdzniecības centru apmeklētāji saziedojuši vairāk nekā 30 tūkstošus eiro.

 

Atpakaļ