X
A A A A A
-A A A+

“Labestības diena” piepilda bērnu sapņus

“Labestības dienā” kopējā saziedotā summa – 105 813,05 eiro nodrošina iespēju palīdzēt visiem bērniem! 

 

LNT, Bērnu slimnīcas fonda, Rimi un Supernetto veikalu tīkla, kā arī Norvik Bankas organizētās labdarības akcijas Labestības diena noslēguma koncerts jau aizvadīts 28. maijā, tomēr, kā ierasts, akcijai varēja ziedot arī jūnijā. Kopumā akcijas laikā saziedoti 105 813, 05 eiro, kas nodrošinās iespēju palīdzēt Emanuelam, Mihailam, Katrīnai un Martai dzīvot pilnvērtīgāk, kā arī vēl 29 bērniem, kuriem nepieciešams atbalsts veselības un dzīves kvalitātes uzlabošanai! 

Akcijas organizatori ir pateicīgi ikvienam, kurš Labestības dienas ietvaros palīdzēja bērniem sniegt pašu svarīgāko – uzlabot veselību un iegūt dzīvesprieku!

Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja atklāj, ka daļa bērnu jau ir saņēmuši palīdzību:“Sirsnīgs paldies visiem, kuri iesaistījās “Labestības dienas” akcijā un atsaucās aicinājumam palīdzēt bērniem! Pateicoties ziedojumiem, jau šobrīd esam sarūpējuši nepieciešamās lietas veselības uzlabošanai akcijas vēstnešiem – 10 gadus vecais Emanuels saņēmis specializētas jaunas ortozes, 8 gadus vecajai Katrīnai, kurai ir cukura diabēts, sagādāts jauns insulīna pumpis, kā arī 2 gadus vecā Marta, kurai ir smaga ģenētiska saslimšana, ieguvusi medicīnisko aparatūru dzīvības funkciju uzturēšanai. Pavisam drīz palīdzību saņems arī ceturtais akcijas vēstnesis Mihails, kā arī vēl 29 bērni, kuriem šobrīd nepieciešams atbalsts, lai varētu pilnvērtīgi dzīvot un atveseļoties!”

Labdarības akcijas Labestības diena laikā saziedotie naudas līdzekļi tiks izmantoti dažādiem bērnu ārstniecības nolūkiem. Tāpat saziedotie līdzekļi sniegs iespēju atjaunot Bērnu slimnīcas uzgaidāmās telpas un rotaļu istabas, padarot tās dzīvespriecīgas un mājīgākas. Iesākumā tā būs Bērnu slimnīcas ķirurģijas nodaļa, kuras atpūtas telpas piedzīvos patīkamas pārmaiņas. Ikviens bērns pirms operācijas ļoti uztraucas, tāpēc ir svarīgi, ka apkārtējā vide ir atbalstoša un palīdz justies droši, kā arī mazina satraukumu un pārdzīvojumu!

Ziedot pēc Labestības dienas koncerta bija iespējams Bērnu slimnīcas fonda mājas lapā, Norvik Bankas internetbankā, zvanot pa tālruni 90006486, Rimi kioskos vai www.mansrimi.lv, ziedojot Mans Rimi naudas uzkrājumu, kā arī veikalu Rimi un Supernetto kastītēs pie kasēm visā Latvijā.

Sirsnīgs paldies visiem ziedotājiem par iespēju piepildīt Labestības dienas bērnu sapni – kļūt veseliem!

 

 

Atpakaļ