X
A A A A A
-A A A+

Vecāku mājai - 12!

18. aprīlī apritēja 12 gadi, kopš Bērnu slimnīcas pacientu ģimenēm durvis vēra Vecāku māja – miera osta, spēka stacija un vieta, kur būt tuvumā!

Pirms trim gadiem arī Tīfentāli kļuva par vienu no tām ģimenēm, kurām pirmais kopābūšanas laiks ar jaundzimušajām meitiņām bija jāpavada slimnīcā. Vecāku māja kalpoja par vietu, kur abi vecāki varēja atpūsties no slimnīcas vides, pabūt divatā, klusumā, dot viens otram savu stipro plecu vai kopā ļauties emocijām. Tagad, kad pārdzīvojumiem pilnais laiks ir veiksmīgi aizvadīts un dvīnītes krietni paaugušās, Tīfentāli atgriezās Vecāku mājā, lai dalītos savā stāstā un apsveiktu Vecāku māju jubilejā! 

Vissiltākais paldies ikvienam, kurš šo gadu laikā atbalstījis Vecāku māju un devis iespēju tūkstošiem ģimeņu smelties spēku un palikt tuvumā! Palīdzi mums arī turpmāk atbalstīt, stiprināt un rūpēties par vecākiem un bērniem! Ieskaties: www.vecakumaja.lv

#ĢimeneiDraudzīgi #SIFAtbalstaĢimenes #VecākuMāja #TuvumsDziedē

*Video ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par video saturu atbild Bērnu slimnīcas fonds.

Atpakaļ