X
A A A A A
-A A A+

BSF noslēdz "Ģimenei draudzīgas darbavietas" grantu projektu ar semināru par izdegšanas profilaksi

Pagājušajā piektdienā Bērnu slimnīcas fonda kolektīvs un Vecāku mājas brīvprātīgie viesojās skaistajā Annas koku skolā, kur noklausījās klīniskās psiholoģes Dr. Marijas Ābeltiņas semināru par labbūtības vairošanu caur izdegšanas profilaksi. Tas bija otrais un noslēdzošais seminārs divu semināru ciklā, kas deva mūsu strādīgajam kolektīvam iespēju palūkoties uz ikdienas ieradumiem un domu procesiem no malas un izvērtēt, kā varam saudzēt un atjaunot savus iekšējos resursus, lai spētu ilgtermiņā enerģiski strādāt un darīt labu arī citiem!
Ar šo semināru noslēdzās arī mūsu aktivitātes Sabiedrības integrācijas fonda programmas "Ģimenei draudzīga darbavieta" piešķirtā granta projekta ietvaros, ko īstenojam no š.g. 1. augusta līdz 31. oktobrim. Kopumā projektā Bērnu slimnīcas fonda kolektīvs apmeklēja divu Dr. Ābeltiņas semināru ciklu (Vecāku mājā un Annas koku skolā), kā arī piedalījās veselīgas gatavošanas meistarklasē visai ģimenei, ko vadīja Bērnu slimnīcas uztura speciāliste Lizete Puga.
Projekta rezultātā mūsu kolektīvs ir gan saliedējies, iesaistot ģimenes locekļus, gan popularizējis veselīgas ēšanas pamatprincipus un kustību "Ēstprieks", gan ieguvis vērtīgas zināšanas par to, kā ilgtermiņā līdzsvarot darba un ģimenes dzīvi, neaizmirstot parūpēties arī par sevi! Ticam, ka šīs īstenotās aktivitātes palīdzēs mūsu kolektīvam būt noturīgākam, saliedētākam un vēl draudzīgākam gan savām, gan citu ģimenēm arī ilgtermiņā!
#SIFAtbalstaĢimenes #ĢimeneiDraudzīgi

 

Atpakaļ