X
A A A A A
-A A A+

Bērnu slimnīcas fonds īsteno "Ģimenei draudzīgas darbavietas" grantu projektu

Pagājušajā piektdienā Bērnu slimnīcas fonda un Vecāku mājas komanda noslēdza rosīgu darba nedēļu neierastos apstākļos - Gemoss meistarklašu virtuvē, turklāt līdzi ņemot savus bērnus, lai kopīgi gatavotu veselīgas un gardas pilngraudu pankūkas! 

Bērnu slimnīcas un kustības "Ēstprieks" uztura speciāliste Lizete Puga mums pastāstīja un parādīja, kā ikdienā iecienītos ēdienus pagatavot veselīgāk (un ar cik dažādiem neierastiem sāļajiem pildījumiem varam papildināt svētdienu pankūku rituālu) lai arī mums būtu ne vien ēstprieks, bet arī enerģija lieliem darbiem!

Šo komandu saliedējošo pasākumu varējām īstenot, pateicoties Sabiedrības integrācijas fonda sniegtajam grantam programmas "Ģimenei draudzīga darbavieta" ietvaros, kuru realizējam no 1. augusta. Projekta ietvaros, kas norisināsies vēl līdz 31. oktobrim, mācāmies neaizmirst parūpēties arī par sevi un savām ģimenēm, un noturēt veselīgu darba un privātās dzīves līdzsvaru - papildus šai meistarklasei piedalāmies arī divu semināru ciklā par labbūtības vairošanu caur izdegšanas profilaksi!

#SIFAtbalstaĢimenes #ĢimeneiDraudzīgi

Ja vēlies uzzināt vairāk par to, kā ģimenei ikdienā nodrošināt pilnvērtīgu uzturu, meklē grāmatnīcās "Veselīga uztura ceļvedi ģimenei "Ēstprieks"" - tā arī atbalstīsi Bērnu slimnīcas kustību "Ēstprieks", jo no katras grāmatas iegādes tiek ziedoti 5 eiro! Atbalstīt kustību var arī šeit: https://www.bsf.lv/lv/ziedot/kam-ziedot/estprieks

Atpakaļ