X
A A A A A
-A A A+

Ziedot Vecāku mājai tagad iespējams arī T/C Origo jaunajā ziedojumu stendā

18. janvārī tika svinīgi atklāts jaunais T/C Origo ziedojumu stends - tajā iespējams veikt ziedojumu arī Bērnu slimnīcas Vecāku mājai!

"Sadarbībā ar sešām organizācijām un biedrībām – “Latvijas Dabas fondu”, “Bērnu slimnīcas fondu”, centru “Marta”, apvienību “Apeirons”, labdarības organizāciju “Ziedot.lv” un servisa suņu biedrību “Teodors” – tirdzniecības centrā “Origo” atklāts ziedojumu stends labdarības līdzekļu vākšanai. Kopprojekta mērķis ir aicināt sabiedrību ikdienā ziedot līdzekļus gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem, kuriem palīdzība nepieciešama visvairāk, gan arī Latvijas dabas daudzveidības saglabāšanai.

T/c “Origo” un biznesa centra “Origo One” mārketinga vadītāja Baiba Broka-Maļinovska: “Mūsu kopīgā labdarības projekta mērķi ir balstīti uz ANO izstrādātajām ilgtspējīgas attīstības mērķu rekomendācijām, kas vērsti uz labākas, iekļaujošākas sabiedrības veidošanu ilgtermiņā, kā arī dabas saudzēšanu. Mums ir prieks sadarboties ar mūsu partneriem šīs iniciatīvas īstenošanā, un esam pārliecināti, ka tādējādi kopā spēsim gan kādam palīdzēt grūtā brīdī, gan arī iedvesmot citus uz labiem darbiem.”

Palīdzēt kādai no organizācijām vai biedrībām iespējams, ziedojot klātienē naudas līdzekļus šim mērķim īpaši izveidotā ziedojuma stendā. Tas ikdienā atradīsies pie t/c “Origo” informācijas centra un būs pieejams ikvienam apmeklētājam tirdzniecības centra darba laikā."

Priecājamies, ka T/c Origo izvēlējies Bērnu slimnīcas fondu par vienu no partneriem ziedojumu stendā, un ceram uz veiksmīgu sadarbību arī turpmāk! 

FOTO: T/c Origo publicitātes attēli

Atpakaļ