X
A A A A A
-A A A+

Piesaki iedvesmojošāko aktīvo ģimeni "Trīs zvaigžņu balva 2022" nominācijā "Gada ģimene sportā"!

Ik gadu Latvijas Olimpiskā Komiteja godina Latvijas sporta sabiedrības sasniegumus, pasniedzot "Trīs zvaigžņu balvu" profesionālajiem sportistiem un treneriem. Taču ikdienā mūs aktīvam dzīvesveidam iedvesmo ne vien profesionālie sportisti, bet arī aktīvie līdzcilvēki, kuri atrod laiku fiziskām aktivitātēm par spīti dažādiem izaicinājumiem. Tāpēc ar prieku paziņojam, ka mums Bērnu slimnīcas fondam būs tas gods izvēlēties balvas saņēmēju pavisam jaunā nominācijā "Gada ģimene sportā"!

Zināms, ka regulāras fiziskās aktivitātes ir pamats ne vien veselīgam ķermenim, bet arī prātam, taču aktivitātes, ko veic visa ģimene – vecāki un bērni kopā – nereti kļūst arī par ciešāku un laimīgāku ģimenes attiecību pamatu! Meklējam ģimeni, kura par spīti ikdienas darbu steigai un citiem izaicinājumiem regulāri atrod iespēju aktīvi pavadīt brīvo laiku kopā! Neatkarīgi no tā, vai tas būtu kāds komandas sports, pārgājieni svaigā gaisā, riteņbraukšana vai sportiskās aktivitātes iekštelpās – gaidīsim stāstus par ģimenēm, kuras spējušas pielāgoties katra vajadzībām un atradušas kopīgu prieka avotu sportā! Rezultātiem nav nozīmes, galvenais ir kopīgi aktīvi pavadītais laiks!

Līdz 17. decembrim gaidīsim pieteikumus ar stāstu un foto vai video par jebkuru aktīvo ģimeni, kura spēj iedvesmot citus, neatkarīgi no bērnu un vecāku sportiskās sagatavotības vai veselības stāvokļa!

Piesaki gada aktīvo ģimeni, aizpildot anketu: https://ej.uz/GadaGimeneSporta

Pieteikumus izvērtēs Bērnu slimnīcas fonda žūrija fonda vadītājas Lienes Dambiņas vadībā. "Trīs zvaigžņu balva 2022" pasniegšanas ceremonija gaidāma 14. janvārī.

Atpakaļ