X
A A A A A
-A A A+

Līdz labdarības koncerta beigām akcijā "Eņģeļi pār Latviju" saziedoti 344 989 eiro

Līdz 18. decembra vakaram, kad noslēdzās TV3 organizētais labdarības koncerts, akcijā "Eņģeļi pār Latviju" tika saziedoti 344 989,03 EUR. Tomēr akcija turpinās vēl līdz 31. janvārim, un ziedotāji no sirds aicināti pievienoties, lai kopā izdotos palīdzēt visiem 187 bērniem, kas gaida palīdzību nākamajā gadā!

Koncertu Rātslaukumā 18. decembra vakarā vadīja Kristaps Rasims un Kristīne Garklāva, savukārt sirdi sildošo atmosfēru uzbūra Intars Busulis ar ansambli “Dzeguzīte”, grupa “Citi Zēni” kopā ar bērnu studiju “Kukaiņi”, Arstarulsmirus, Aminata, Daumants Kalniņš ar Kasparu Zemīti, Rūta Dūduma un Jānis Ķirsis, “Riga Gospel Choir”, Kristīne Prauliņa, grupa “Sudden Lights”, Agnese Rakovska ar Karlīni Annu Ērgli, grupa “DaGamba”, Aija Vītoliņa, Chris Noah, kā arī Linda Leen. Rātslaukumā visu koncerta laiku darbojās arī īpaši ierīkots zvanu centrs, kur ar ziedotājiem sirsnīgi aprunājās Valters Krauze, Evelīna Strazdiņa, Andra Levite, Ģirts Ķesteris, Intars Busulis, Mārtiņš Staķis un Samanta Tīna. Tāpat arī visas dienas garumā Rātslaukumā atradās radio “Star FM” studija, no kuras dīdžeji stāstīja par tur notiekošo, bet vakarā pieslēdzās tiešraidei.

“No visas sirds pateicos katram, kurš ziedo un atbalsta bērnus arī šajos, ļoti grūtajos laikos, apzinoties, ka mūsu bērniem nav citas valsts vai cilvēku, kuriem lūgt palīdzību. Tamdēļ šogad jo īpaši aizkustinoši ir redzēt, cik daudzi redz un saprot, ka arī simtiem Latvijas bērnu ir nepieciešams mūsu stiprais plecs un labā sirds. Vakar spērām lielu un svarīgu soli pretim mūsu mērķim, un es ticu, ka līdz Eņģeļi pār Latviju noslēgumam 31.janvārī kopīgiem spēkiem izdosies sarūpēt palīdzību visiem 187 bērniem. Mīļš paldies koncerta organizētājiem un atbalstītājiem, jūsu ieguldītais darbs un sirds šajā akcijā izstaro gaismu un cerību!” pateicību ziedotājiem pauž Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

“Gadu no gada esam spējuši pārliecināties par Latvijas sabiedrības vēlmi palīdzēt tiem, kas to sagaida visvairāk. Lai arī iepriekšējais gads aizvadīts sarežģītu notikumu ēnā, esam saglabājuši cilvēcību – ziedojumu summa tam ir tiešs apliecinājums. Šis ir patiešām svarīgs brīdis tik daudzām ģimenēm, tik daudziem bērniem, kam mūsu atbalsts dāvā iespēju veselīgai un laimīgai ikdienai. Un koncerts Rātslaukumā bija lieliska iespēja piedzīvot tik daudz aizkustinošu emociju klātienē un saskatīt gaišumu, ko rada atbalsts līdzcilvēkiem,” komentēja mediju grupas “TV3 Group Latvija” vadītājs Latvijā Mindaugas Rakauskas.

Labdarības akcija turpinās arī janvārī, tādēļ ikviens tiek aicināts ziedot un sniegt savu atbalstu visiem palīdzību gaidošajiem bērniem. Akcijas organizatori pateicas visiem, kuri līdz šim atbalstījuši “Eņģeļi pār Latviju”!

Ziedot bērniem ikviens ir aicināts līdz 2023. gada 31. janvārim:

  • Tepat BSF mājaslapas sadaļā "Kā ziedot"
  • Zvanot pa tālruni 90067011 (maksa par zvanu 1,42 eiro, ieskaitot PVN);
  • Iegādājoties preces ar īpašo “Eņģeļi pār Latviju” atzīmi Rimi veikalos no 23. novembra līdz 1. janvārim;
  • Ziedojumu kastītēs “RIMI” veikalos visā Latvijā;
  • Ziedojumu kastītēs “JYSK” veikalos visā Latvijā;
  • Ziedojot “Rimi” e-veikalā www.rimi.lv;
  • Ziedojot “MansRimi” naudas uzkrājumu “Rimi” kioskos vai mājaslapā www.mansrimi.lv.

FOTO: "TV3 Group Latvija" publicitātes foto

Atpakaļ