X
A A A A A
-A A A+

BSF mājaslapa pilnveidota ar automātiskā ikmēneša ziedojuma un citām funkcijām

No 30. septembra visi Bērnu slimnīcas un Bērnu slimnīcas fonda atbalstītāji tiek aicināti izmantot jaunu iespēju – uzstādīt automātisko ikmēneša ziedojumu Bērnu slimnīcas fonda interneta vietnē www.bsf.lv. Papildus šai jaunajai iespējai, Fonda mājaslapa pilnveidota ar vēl citām funkcijām, kas atvieglos pieteikšanos Fonda atbalstam, vietnes lietošanu cilvēkiem ar redzes traucējumiem un sekošanu līdzi Fonda jaunākajām aktualitātēm.

Fonda nu jau vairāk nekā 20 darbības gadu laikā atbalstītāji regulāri izteikuši interesi par automātisko ikmēneša ziedojumu iespēju, taču līdz šim šādas funkcijas ieviešanai trūka resursu. Pateicoties EEZ un Norvēģijas grantu programmas “Aktīvo iedzīvotāju fonds” finansētam projektam “Bērnu slimnīcas fonda ilgtspējīgas attīstības veicināšana”, Fonda interneta vietne papildināta ne vien ar iespēju pieteikties automātiskajam ikmēneša ziedojumam, bet arī vairākām citām būtiskām funkcijām! 

Ar ikmēneša ziedojumu iespējams atbalstīt galvenos Bērnu slimnīcas fonda īstenotos atbalsta virzienus, kas ir nemainīgi – Bērnu slimnīcas pacientus, personāla tālākizglītību, kā arī slimnīcas vides uzlabošanu:

  • Ziedojums virzienam “Pacienti un viņu ģimenes” palīdzēs nodrošināt, ka Bērnu slimnīcas pacientiem neatkarīgi no ģimenes finansiālā stāvokļa ir iespēja saņemt labāko ārstēšanu, medikamentus, izmeklējumus vai analīzes arī ārkārtas gadījumos, kad to neapmaksā valsts vai jāsaņem ārvalstīs.
  • Atbalsts personāla tālākizglītībai palīdzēs Bērnu slimnīcas ārstniecības personālam papildināt savas zināšanas un kompetenci dažādās apmācībās, kursos, konferencēs un pieredzes apmaiņas programmās, lai nodrošinātu pēc iespējas labāku aprūpi un ārstēšanu bērniem tepat Latvijā.
  • Savukārt ziedojums Bērnu slimnīcas vides uzlabošanai nodrošinās iespēju aprīkot Bērnu slimnīcas kā vecās, tā jaunās un atjaunotās nodaļas un telpas ar ērtām, mājīgām un izturīgām mēbelēm, rotaļlietām un citām lietām, kas nolietojuma dēļ regulāri jāmaina, taču būtiski ietekmē bērnu un vecāku sajūtas, uzturoties slimnīcā.

Tuvākajā laikā automātisko maksājumu būs iespējams uzstādīt arī citām atbalsta programmām, tostarp Vecāku mājai, kas tiek uzturēta no ziedojumiem. Pieteikties automātiskajam ikmēneša maksājumam šobrīd iespējams, izmantojot maksājumu karti, taču tuvākajā laikā tiks pievienots arī savienojums ar vairākām banku platformām, kas padarīs automātisko ziedojumu veikšanu vēl ērtāku.

Gan ziedotāji, gan atbalstītāji un interesenti jaunajā interneta vietnes versijā var arī labāk iepazīties ar Bērnu slimnīcas fonda aktualitātēm un jaunumiem, jo tagad vienuviet skatāmi jaunākie ieraksti no Fonda sociālo tīklu kontiem. Regulārie ziedotāji aicināti pieteikties arī ikmēneša jaunumu saņemšanai savā e-pastā.

Papildus, Bērnu slimnīcas fonda vietne tagad pielāgojama cilvēkiem ar redzes traucējumiem, kā arī ieviesta elektroniskā pieteikuma anketa atbalsta saņēmējiem – Bērnu slimnīcas pacientiem. Kopumā ar šiem jauninājumiem tiek uzlabota saskarsme ar ziedotājiem un atbalsta saņēmējiem, kas palīdzēs gan ilgtermiņā piesaistīt stabilu ziedojumu plūsmu, gan veicinās Fonda darba kapacitāti un ilgtspēju.

Nolūkā uzlabot savas darbības kapacitāti un kvalitāti, Bērnu slimnīcas fonda kolektīvs projekta ietvaros arī apguva jaunu datorprogrammu lietošanu un ieviesa jaunus mehānismus sava ikdienas darba organizēšanai un kvalitātes vadībai. Pateicoties projektā īstenotajām aktivitātēm, augusi Fonda kapacitāte gan veidot veiksmīgāku komunikāciju ar ziedotājiem un atbalsta saņēmējiem, gan efektīvāk organizēt ikdienas darbu, lai vēl jo labāk spētu atbalstīt Bērnu slimnīcu un tās pacientus.

*Projektu finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija EEZ un Norvēģijas grantu programmas “Aktīvo iedzīvotāju fonds” ietvaros. Projekta īstenošanas termiņš: 01.04.2022-30.09.2022.

Atpakaļ