X
A A A A A
-A A A+

Brīvprātīgo darbs Vecāku mājā

Sabiedrības integrācijas fonda projekta ietvaros 2021.LV/ĢDP_NVO/5 "Ģimenēm draudzīga vide Bērnu slimnīcas Vecāku mājā" norit tikšanās ar topošajiem brīvprātīgajiem. Viņu stāsti ir dažādi.

  • Kāda jauna sieviete vēlas pievienoties mūsu brīvprātīgo darbinieku komandai, jo viņas brāļa sieva ir ilgstoši dzīvojusi Vecāku mājā, kamēr bērniņš ārstējas intensīvās terapijas nodaļā, un šādi vēlas atbalstīt citas ģimenes.
  • Divu bērnu mamma, kura ir strādājusi labi atalgotu darbu starptautiskā uzņēmumā, meklē vietu, kur var ieraudzīt lielāku pievienoto vērtību, palīdzot citiem.
  •  Mērķtiecīga divpadsmitās klases skolniece, kura pati kā bērns bieži ārstējās Bērnu slimnīcā, ir gaidījusi gadu līdz savai pilngadībai, lai pieteiktos Vecāku mājā par brīvprātīgo. Šie ir tikai pirmie stāsti no jauniepazītajiem brīvprātīgajiem. Priecājamies par mūsu komandas papildinājumu!


Šobrīd ir iespēja pievienoties mūsu komandai. Interesentus lūdzam iesniegt īsu motivācijas vēstuli, sūtot uz liene.indrane@bsf.lv Brīvprātīgo darbinieku dežūras Vecāku mājā darba dienās ir no plkst. 8.00-11.00 vai no plkst. 17.00-20.00. Brīvdienās no plkst. 8.00-12.00, plkst. 12.00-16.00 vai no plkst. 16.00-20.00. Dežūru biežumu brīvprātīgie paši var brīvi izvēlēties, pielāgojot savām iespējām.

“Vecāku māja ir vieta, kur varu dot un reizē gūt. Šeit varu sniegt palīdzīgu roku, būt atbalstošs plecs vecākiem grūtā brīdī un reizē gaišu cilvēku sabiedrībā, pilnveidoties kā cilvēks. Vecāku mājas gaismu, mīlestību, sirdssiltumu un rūpes par katru vecāku, ģimeni izjūtu arī pret sevi kā brīvprātīgo. Tāpēc es novērtēju šo iespēju.”
/ Rita, brīvprātīgā kopš 2020.gada /


#SIF_Vietaģimenei #VecakuMaja

Atpakaļ