X
A A A A A
-A A A+

Uzņēmums TestDevLab ziedo Vecāku mājai 100 000 eiro!

Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums TestDevLab ir ziedojis 100 000 eiro Bērnu slimnīcas fonda Vecāku mājai labdarības kampaņas “Tuvums dziedē” ietvaros. Dāsnais ziedojums nodrošinās šīs Latvijas ģimenēm tik nepieciešamās atbalsta vietas darbību uz nākamo gadu.

Vecāku māja ļauj vecākiem palikt tuvumā saviem saslimušajiem vai priekšlaicīgi dzimušajiem bērniem, tādējādi veicinot bērnu atlabšanu, ģimeņu vienotību un vecāku fizisko un garīgo labsajūtu ārstēšanās izaicinošajā un grūtajā posmā.

TestDevLab ziedojums ļaus vienu gadu nodrošināt Vecāku mājas darbību - sedzot komunālos un apsaimniekošanas pakalpojumus, gultas veļas mazgāšanas un mājas uzkopšanas izmaksas, klīniskā psihologa palīdzību, dienas un nakts dežurantu un Vecāku mājas vadītājas darbu, kā arī apmācības darbiniekiem un brīvprātīgajiem.

“Paldies jums, ka esiet, ka dodiet iespēju atpūsties pēc trauksmainajām, garajām stundām reanimācijā, būt pavisam tuvu savam bērnam, lai atgūtu mieru un spēkus, turpinot cīņu ar slimību. Būšu pateicīga jums vienmēr!”

/ Mamma Diāna, kurai Vecāku māja bijusi ļoti nozīmīgs atbalsts /

“Esam ļoti pateicīgi, ka Vecāku mājas 10. darbības gadā esam saņēmuši tik lielu un iedrošinošu atbalstu no TestDevLab nākamās desmitgades iesākuma posmam”, saka Vecāku mājas vadītāja Liene Indrāne, vienlaikus cerot uz sabiedrības un uzņēmumu iesaistīšanos ilgtermiņa atbalstā Vecāku mājai.

Ieskats Vecāku mājas darbā un ziedošanas iespējas – www.vecakumaja.lv

 

Atpakaļ