X
A A A A A
-A A A+

Šogad labdarības akcijā “Riepas ar sirdi” saziedotie līdzekļi palīdzēs BKUS ieviest virtuālo realitāti

16. septembrī fonda ilggadējie atbalstītāji SIA Latakko svinīgi noslēdza jau 11. labdarības projekta “Riepas ar sirdi” gadu, pasniedzot mūsu valdes priekšsēdētājai Lienei Dambiņai čeku par šajā akcijas gadā saziedotajiem 15 811 EUR. Šie līdzekļi tiks novirzīti, lai Bērnu klīniskā universitātes slimnīca varētu īstenot ilgi loloto ideju par virtuālās realitātes ieviešanu, sekojot ārvalstu bērnu slimnīcās veiksmīgi piekoptajai praksei.

Kopā pa 11 akcijas gadiem saziedoti jau 117 306 EUR, un tas bijis neatsverams atbalsts dažādām Bērnu slimnīcas nodaļām, bērniem un ģimenēm. Kaut gan šogad epidemioloģiskās situācijas dēļ nebija iespējams klātienē pateikties visiem SIA Latakko partneriem un klientiem, kuri kopīgi snieguši atbalstu projektam, abu pušu pārstāvju pateicības vārdi un gandarījums tika iemūžināti video uzrunās.

“Es uzskatu, ka daudzi patiešām vēlētos nodarboties ar labdarību, taču ne visi to var atļauties darīt no personīgajiem līdzekļiem. Tāpēc, manuprāt, uzņēmumu īpašnieku un vadītāju uzdevums ir ar šādiem projektiem palīdzēt darbiniekiem piedalīties un darīt labus darbus. Akcijā "Riepas ar sirdi" tiek iesaistīti visi mūsu darbinieki, partneri un klienti. Paldies mūsu partneriem, kuri kopā ar mums piedalās šajā projektā. Turklāt tagad "Riepas ar sirdi" projekts tiek attīsts arī Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam ļoti gandarīti, ka visi mūsu Baltijas partneri ir ļoti pozitīvi reaģējuši uz šo iniciatīvu! Šogad iegūtie līdzekļi tiks izmantoti, lai ieviestu virtuālo realitāti Bērnu slimnīcā, kas palīdzēs mazajiem pacientiem mazināt sāpes, trauksmi un palīdzēs samazināt nepieciešamību pēc medikamentu lietošanas un anestēzijas. Aicinu visus uzņēmējus domāt labdarības virzienā! Šī ir viena no iniciatīvām, kas palīdz mums parādīt savu cilvēcību”stāsta SIA Latakko vadītājs Jevgēnijs Kopilkovs.

“Labdarības akcija Riepas ar sirdi ir bijis ļoti vērtīgs atbalsts gan Bērnu slimnīcai, gan daudziem maziem pacientiem un viņu vecākiem! Pateicoties akcijai, pirms 13 gadiem sarūpējām pirmo dvīnīšu gultiņu priekšlaikus dzimšajiem bērniem. Pirmie bērni izauguši un kļuvuši par pusaudžiem, taču katru gadu tā ir pirmā gultiņa daudziem priekšlaikus dzimušiem dvīnīšiem, kas palīdz veseļoties un augt lieliem. Tikpat svarīgu palīdzību, pateicoties Riepas ar sirdi akcijas dalībniekiem, ir saņēmuši simtiem bērnu dažādās Bērnu slimnīcas nodaļās, un katra sarūpētā iekārta ikdienu turpina palīdzēt bērniem veseļoties. Vienmēr ir svarīgi, ka blakus ir cilvēki, uz kuriem varam paļauties, bet jo īpaši nozīmīgi tas ir grūtā brīdī. Sirsnīgs paldies akcijas organizētājiem un dalībniekiem par par drošo plecu un atbalstu tik daudzu gadu garumā!”pateicības vārdos dalās Bērnu slimnīcas fonda valdes priekšsēdētāja Liene Dambiņa.

Sirsnīgi pateicamies SIA Latakko par ilggadējo sadarbību!

Atpakaļ