X
A A A A A
-A A A+

Pateicoties fondam Esi, pusaudžu resursu centra turpmāk varēs nodrošināt atbalsta konsultācijas jauniešiem un viņu vecākiem.

Ik dienu Pusaudžu resursu centrā pēc palīdzības vēršas gan jaunieši, gan viņu vecāki, un lielā pieprasījuma dēļ šobrīd nevaram visus pusaudžus uzņemt valsts apmaksātajās programmās.

Pateicoties fonda Esi ziedojumam 11 000 eiro apmērā, turpmāk katrs jaunietis, kurš nonācis grūtā situācijā un kuram nepieciešams profesionāls atbalsts, varēs savlaicīgi saņemt krīzes konsultācijas!


Šis konsultāciju veids ļauj jaunietim nonākt mūsu speciālistu redzeslokā un speciālistiem izvērtēt radušos situāciju. Lielākais ieguvums no konsultācijām ir tas, ka pusaudži un viņu vecāki var saņemt savlaicīgu atbalstu un rekomendācijas par tālāko rīcību.

Nereti jaunieša situācija nav tik dramatiska, taču vecākiem trūkst izpratnes par pusaudža stāvokli un par to kā labāk apvienot vides resursus, lai sniegtu atbalstu gan sev, gan pusaudzim. Savukārt jaunieši ar ievērojamām grūtībām var saņemt rekomendācijas par to, ko iespējams darīt mājas apstākļos un kur var vērsties pēc atbilstošas palīdzības.

Sirsnīgs Paldies fondam Esi!

Atpakaļ