X
A A A A A
-A A A+

“NO SIRDS SIRDIJ 2020”: labdarības tirdziņš onkoloģiski slimu bērnu atbalstam.

Labdarības akсija “NO SIRDS SIRDIJ” bērniem, kas slimo ar onkoloģiskajām slimībām, notiks 21., 22. un 23.februārī, tirdzniecības centrā Domina Shopping (Ieriķu iela 3).

2020.gada 21., 22. un 23.februārī tirdzniecības centra Domina Shopping pirmajā stāvā, centrālajā laukumā pie restorāna “Vairāk Saules”, notiks tradīcijām bagātais latviešu amatnieku, radošo grupu, dizaineru un līdzjūtīgu cilvēku radītais izstrādājumu tirdziņš. Tirdziņā katrs var izvēlēties sev preci-dāvanu, par to atstājot ziedojumu. Viena dāvana – viens ziedojums. Izstrādājumiem cenu nav un katrs pats var izlemt, cik viņš var un ir gatavs ziedot par izvēlēto suvenīru, atslēgas piekariņu vai rotaļlietu, kas ir darināti ar rokām.

Visi saziedotie līdzekļi tiks nodoti Bērnu slimnīcas fondam BSF.LV bērniem, kas slimo ar onkoloģiskajām slimībām.

Tradicionāli tirdziņā piedalās gan profesionāli amatnieki, gan visi, kas vien vēlas palīdzēt, un visi šim notikumam gatavojas iepriekš. Rīgā atrodas izstrādājumu pieņemšanas punkti, kas uzsāk savu darbu no 19. janvāra un pieņem izstrādājumus līdz 19. februārim ieskaitot. Rotaļlietas, rotas, interjera un dekora elementus, suvenīrus, talismanus, atslēgu piekariņus, keramikas un citu materiālu izstrādājumus darina gan profesionālas studijas, gan skolas, bērnudārzi un vienkārši cilvēki.

Šī akcija tiek rīkota no 2014. gada. Tās pastāvēšanas laikā Bērnu slimnīcas fondam tika nodoti vairāk nekā 30 000 eiro.

Detalizētāk par akciju lasiet Facebook tīklā, ierakstot meklēšanas laukā «сердцем к сердцу». Sociālajā tīklā Facebook darbojas organizācijas darba grupa, ir arī saite un apraksts par pasākumu.

Labdarības tirdziņa darba laiks: 21., 22.  un 23. februāris no 10:00 līdz 21:00 katru dienu.

Ja jums ir vēlēšanās nodot savus darinājumus labdarības akcijai, jūs to varat izdarīt vienā no pieņemšanas punktiem, sīkāk par kuriem var izlasīt projekta Facebook profilā

Pasākuma organizētāji aicina dalīties ar informāciju par labdarības tirdziņu, kā arī aicina piedalīties skaistu izstrādājumu un suvenīru radīšanā.

Projekta koordinatore: Jeļena Tonova, tel. +371 20218553

Atpakaļ