X
A A A A A
-A A A+

Labākie Latvijas mūziķi apvienojas, radot mūzikas albumu labdarības akcijai

Atsaucoties kanāla TV3 un radio Star FM aicinājumam, Latvijas spilgtākie un sabiedrībā mīlētie mūziķi – Dons, Instrumenti, Musiqq, Intars Busulis, Aminata un citi mūziķi, ir apvienojušies, radot akcijas “Eņģeļi pār Latviju” īpašu digitālo dziesmu albumu -“Brīnumu radot”. Albumu iespējams iegādāties Bērnu Slimnīcas Fonda mājas lapā, veicot minimālo ziedojumu 10 eiro apmērā.

Latvijas spilgtākie un sabiedrības mīlētie mūziķi Dons, Musiqq, Intars Busulis, Instrumenti, Aminata, Laika Suns & Eņģeļu koris, Lādezers, Ralfs Eilands, Astro’n’out, Neon Saturdays, Katō, Kristīne Pāže, piedaloties arī Aijai Vītoliņai, Aijai Andrejevai, Alisei Jostei, Jānim Aišpuram, Jānim Šipkēvicam un citiem, ir atsaukušies TV3 un radio Star FM aicinājumam radīt unikālas un sirsnīgas dziesmas īpaši akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

“Akciju “Eņģeļi pār Latviju” atbalstām jau vairākus gadus, tā mums ir kļuvusi par tradīciju. Šādas labdarības akcijas ir svarīgas, tās mums kā indivīdiem ļauj iziet ārpus savas ikdienas realitātes burbuļa un saskatīt patiešām būtisko. Un patiesībā - reizēm palīdzot citiem, mēs varbūt drīzāk palīdzam paši sev. Mūsu jaunā dziesma “Es padodos”, par spīti smagnējam nosaukumam, stāsta tieši par ticību un cerību, par to, cik svarīgi grūtos brīžos ir atlaist kontroli, nenest dzīves uzkrauto smagumu uz saviem pleciem vien, ticēt, ka mums noliktais ceļš nes “noslēpumu”, kurš varbūt šodien vēl nav uzminams”, atklāj grupas “Astro'n'out” dziedātāja Māra Upmane-Holšteine.

Divpadsmit mākslinieku radītās dziesmas ir apkopotas digitālā mūzikas albumā “Brīnumu radot”, kuru jau no 1. decembra, veicot minimālo ziedojumu 10 eiro apmērā, būs iespējams iegādāties akcijas mājas lapā - www.engeliparlatviju.lv.  Ziedojums palīdzēs šī gada akcijas vēstnešiem - Marijai (4), Robijam (5), Markam (4), Elizabetei (7), Demjanam (4), Vadimam (7) un vēl 107 bērniem visā Latvijā, kuru atbalstam kopā nepieciešami 293 248 eiro. Saziedotā summa ļaus bērniem piedzīvot īstu Ziemassvētku brīnumu un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi – patstāvīgi spert soļus, rotaļāties bez sāpēm, izteikt vārdus, priecāties par katru jaunu dienu, paveikt lielas lietas un – kas ir pats galvenais – būt veseliem.

TV3 un radio StarFM saka sirsnīgu paldies visiem projektā iesaistītajiem Latvijas mūziķiem par atsaucību un gatavību nesavtīgi palīdzēt bērniem.

Albumu iespējams iegādāties Bērnu Slimnīcas Fonda mājas lapā: https://www.bsf.lv/lv/ziedot/ka-ziedot?campaign=1036&checked

Arī Tu vari palīdzēt - ziedo akcijai, saņem albumu “Brīnumu radot” un dāvini to, kas patiesi svarīgs!

Ziedot aicinām līdz 31. janvārim:

  • Akcijas mājas lapā: www.engeliparlatviju.lv
  • Iegādājoties piegādātāju akcijas preces Rimi veikalos (07.12.2020. – 03.01.2020)
  • Ziedojot ziedojumu kastītēs Rimi veikalos
  • Ziedojot Rimi e-veikalā www.rimi.lv
  • Ziedojot MansRimi naudas uzkrājumu Rimi kioskos vai mājas lapā www.mansrimi.lv
  • Zvanot pa tālruni 90006869 (maksa par zvanu 4,27 eiro).

Palīdzi bērniem sagaidīt īstu Ziemassvētku brīnumu! Dāvini to, kas patiesi svarīgs!

Vairāk informācijas par projektu: www.engeliparlatviju.lv

Atpakaļ