X
A A A A A
-A A A+

“Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrā apvienojas slavenības, lai palīdzētu bērniem

No 14. decembra līdz pat 20. decembrim darbu uzsāks sirsnīgākās labdarības akcijas “Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrs. Ik vakaru zvanu centrā pulcēsies mūziķi, aktieri, mākslinieki un citas Latvijā mīlētas un cienītas personības. Ar slavenībām būs iespēja aprunāties, zvanot uz tālruni 90006869 un ziedojot 4,27 eiro, lai kļūtu par sargeņģeļi kādam no 113 bērniem, kuru palīdzībai kopā nepieciešami 293 248 eiro.

“Eņģeļi pār Latviju” zvanu centrā sabiedrībā iemīļotas personības būs iespējams sazvanīt darba dienās no plkst. 18.10 līdz 21.15, sestdien no plkst. 18.50 līdz 20.50 un svētdien -akcijas svinīgā koncerta laikā no plkst. 20.00 līdz 23.00. Jau šovakar zvanu centrā viesosies aktrise Regīna Devīte, radio “Star FM” personība Baiba Sipeniece - Gavare, pianists Vestards Šimkus un Bērnu Slimnīcas Fonda vadītāja Liene Dambiņa.

“Ļoti ceru, ka “Eņģeļi pār Latviju” zvanu centra viesiem būs daudz darba. Katrs zvans ir svarīgs un to šajā labdarības akcijā ļoti labi var redzēt, jo palīdzēt bērniem mēs varam tikai kopīgiem spēkiem. Šogad zvanu centrā būs iespēja ne tikai sirsnīgi aprunāties ar lieliskiem cilvēkiem, bet arī iepazīties ar mūsu šī gada vēstnešiem un uzzināt par to, kā ir gājis mūsu iepriekšējā gada varoņiem. Turklāt katru vakaru satiksim arī kādu Brīnumdari, jo šogad Eņģeļi pār Latviju brauca uz dažādām Latvijas vietām, lai iepazītos ar tiem, kuri nāk palīgā. Es pati ar lielu prieku gaidu iespēju piedalīties zvanu centrā, jo katru reizi pēc sarunām mājup dodos ar siltu un sirsnīgu sajūtu par to, cik mums visapkārt ir brīnišķīgi cilvēki,” aicina Liene Dambiņa.

Zvanu centra laikā iegūtie ziedojumi palīdzēs šī gada akcijas vēstnešiem - Marijai (4), Robijam (5), Markam (4), Elizabetei (7), Demjanam (4), Vadimam (7) un vēl 107 bērniem visā Latvijā, kuru atbalstam kopā nepieciešami 293 248 eiro. Saziedotā summa ļaus bērniem piedzīvot īstu Ziemassvētku brīnumu un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi – patstāvīgi spert soļus, rotaļāties bez sāpēm, izteikt vārdus, priecāties par katru jaunu dienu, paveikt lielas lietas un – kas ir pats galvenais – būt veseliem.

Ziedot aicina arī akcijas ikgadējā atbalstītāja veikalu tīkla “Rimi Latvia” sabiedrisko attiecību vadītāja Regīna Ikala: “Šī gada labdarības akcijas laikā ikvienam no mums ir iespēja paveikt kādu brīnumdarbu, dāvājot bērniem to, kas patiesi svarīgs - veselību. Un darīt brīnumdarbus ir patiesi vienkārši – iepriecinot sevi ar īpašajiem akcijas produktiem, iegādājoties brīnišķīgu, no sirds radītu Latvijas mūziķu dziesmu albumu vai izmantojot iespēju aprunāties ar kādu no personībām, kuras šajās dienās viesosies zvanu centrā.”

Jau rīt zvanu centrā viesosies aktieris Gints Andžāns, ārsts Andrejs Ērglis, māksliniece Ieva Bondare, mūziķe Jolanta Gulbe Paškevica. Visas nedēļas garumā zvanu centrā satiksim arī aktieri Ģirtu Ķesteri, TV3 Ziņu moderatori Kristīni Anži, dziedātāju Mariju Naumovu, aktrisi Ditu Lūriņu, TV personību Dagmāru Leganti, mūziķi Jāni Stībeli, autosportistu Reini Nitišu, mūziķi Reini Sējānu un citus.

Ziedot akcijai aicina arī akcijas atbalstītājs - tehnoloģiju un izklaides uzņēmums “Tet”. “Šis gads ir bijis izaicinošs ikvienam iedzīvotājam gan Latvijā, gan visā plašajā pasaulē, un šobrīd Ziemassvētkos mums ir iespēja visiem vienoties skaistā, sirsnīgā akcijā, lai kopīgi atbalstītu tos, kuriem tas ir nepieciešams visvairāk. Atvērsim durvis Ziemassvētku brīnumam, un ļausim tam ienākt bērnu dzīvēs un paši savās sirdīs!” aicina Tet valdes priekšsēdētājs Uldis Tatarčuks.

Ziedot aicinām līdz 31. janvārim:

  • Akcijas mājas lapā: www.engeliparlatviju.lv
  • Iegādājoties piegādātāju akcijas preces Rimi veikalos (07.12.2020. – 03.01.2020)
  • Ziedojot ziedojumu kastītēs Rimi veikalos
  • Ziedojot Rimi e-veikalā www.rimi.lv
  • Ziedojot MansRimi naudas uzkrājumu Rimi kioskos vai mājas lapā www.mansrimi.lv
  • Zvanot pa tālruni 90006869 (maksa par zvanu 4,27 eiro).

Palīdzi bērniem sagaidīt īstu Ziemassvētku brīnumu! Dāvini to, kas patiesi svarīgs!

Vairāk informācijas par projektu: www.engeliparlatviju.lv

Atpakaļ