X
A A A A A
-A A A+

Atbalsts Bērnu slimnīcai, mazajiem pacientiem un viņu ģimenēm COVID-19 pandēmijas laikā

Bērnu slimnīca ir vienīgā daudzprofilu ārstniecības iestāde bērniem Latvijā. 
COVID-19 krīzes laikā ir jāveic virkne pasākumu, lai nodrošinātu jau esošo pacientu drošību, kuri ārstējas slimnīcā un kuriem ir pazemināta imunitāte un smags veselības stāvoklis, kā arī jāpielāgo slimnīcas infrastruktūra potenciālajiem ar COVID-19 vīrusu inficētajiem pacientiem. 


Pateicoties sabiedrības atbalstam un ziedojumime, esam varējuši īstenot daudzu bērnu drošībai un veselībai svarīgus pasākumus, taču joprojām ir lietas, kur nepieciešams ziedotāju atbalsts. Savukārt vairākiem esošajiem slimnīcas mazajiem pacientiem un viņu ģimenēm krīzes dēļ ir pasliktinājusies finansiālā situācija, kā arī ir ierobežotas pārvietošanās iespējas, tāpēc nepieciešams praktisks, psiholoģisks un sociāls atbalsts, kādu Bērnu slimnīcas fonds cenšas visiem sarūpēt.

Ja vēlaties atbalstīt Bērnu slimnīcas un Bērnu slimnīcas fonda darbu COVID-19 krīzes ietvaros, kā arī vēlaties vairāk uzzināt par aktuālajām vajadzībām - lūgums sazināties ar mums: karina@bsf.lv. 

Ziedojumu var veikt: https://www.bsf.lv/lv/ziedot/kam-ziedot/bernu-slimnicai-mazajiem-pacientiem-un-vinu-gimenem-covid-19-pandemijas-laika-1

Atpakaļ