X
A A A A A
-A A A+

Spa, teātris, konditorejas meistarklase un vēl – ar dažādiem pārsteigumam sveicam Bērnu slimnīcas māsas Starptautiskajā māsu dienā!

Bez māsām darbs slimnīcā nebūtu iespējams, un tāpēc, lai viņām no sirds pateiktos, ik gadu Bērnu slimnīcā īpašā pasākumā tiek atzīmēta Starptautiskā māsu diena. Tā norisinājās jau 12. gadu, un, pateicoties lielajam atbalstītāju pulkam, 16. maijā māsām bija sarūpēti vairāki pārsteigumi, lai pateiktos viņām par  zināšanām un prasmēm, par iejūtību,  aizrautību, nepagurstošu darbu, kuru viņas veic ik dienu

Komandu orientēšanās un lielā loterija

Māsu komandas gan no Bērnu slimnīcas novietnes Torņkalnā, gan Gaiļezerā piedalījās komandu orientēšanās sacensībās „Cik labi Jūs pazīstat Bērnu slimnīcu”, sacenšoties par attapīgākās un veiklākās komandas titulu, kā arī, protams, par vērtīgām balvām no atbalstītājiem. Katras novietnes pirmās vietas ieguvējkomandas saņēma dāvanu karti kopīgai maltītei no Gan Bei, lai nosvinētu savu uzvaru, otro vietu ieguvēji varēs mieloties ar gardumiem no LIDO dāvinātā gaļas produktu groza. Savukārt trešo vietu ieguvēji dāvanā saņēma dāvanu karti no konditores Annas Pannas tortes pasūtīšanai.

Vislielāko pārsteigumu un sajūsmu māsām sagādāja ikgadējā lielā loterija, kurā šogad veiksmīgākajām bija iespēja tikt pie lieliskām dāvanām ķermeņa, prāta un vēdera lutināšanai. Laimestu klāstā bija Dailes, Jaunā Rīgas teātra, Latvijas Nacionālās operas un baleta, Karaliskā improvizācijas teātra izrāžu biļetes, fotosesija pie talantīgā fotogrāfa Toma Nordes (pirms tam māsu uzposīs Lancome make up māksliniece Baltijas Valstīs Dita Grauda), pavāres Signes Meirānes pavārgrāmatas, konditores Annas Pannas meistarklases apmeklējums un pavārgrāmatas, kā arī dāvanu kartes īpašas tortes pasūtīšanai. Sirsnību Starptautiskās māsu dienas loterijā palīdzēja radīt arī izdevniecība Dienas mediji, kas māsām dāvināja abonementus, savukārt Gastronomijas institūts 10 māsas gaidīs meistarklasē. Dažām māsām būs iespēja atpūsties Espa Rīga un Wellton Spa, nobaudīt burvīgu maltīti 3 pavāru restorānā „Tam labam būs augt”, Bibliotēkā N°1vai arī pavakariņot tumsā Cafe Olive.

Koncerts un svētku tortes ēšana

Kas gan ir svētki bez kūkas? Par to šogad parūpējās LIDO, cienājot māsas, māsu palīgus un visus pasākuma apmeklētājus ar lielo, skaisto un garšīgo torti. Toties muzikālo baudījumu pasākumā sagādāja bērnu ansamblim"Baltā dūja" .

Vēlreiz sakām sirsnīgu paldies visiem atbalstītājiem, kas palīdzēja iepriecināt māsiņas Starptautiskajā māsu dienā!

Atbalstītāji: LIDO, Gan Bei, Dailes teātris, Jaunais Rīgas teātris, Latvijas Nacionālā opera un balets, Karaliskais Improvizācijas teātris, Signe Meirāne, Anna Panna, Toms Norde, Dienas mediji, Gastronomijas institūts, Espa Rīga, Wellton Spa, 3 pavāru restorāns „Tam labam būs augt”, Bibliotēka N°1 un Cafe Olive.

Atpakaļ