X
A A A A A
-A A A+

Aizsākta jauna tradīcija Hematoonkoloģijas nodaļā bērnu un vecāku labsajūtas uzlabošanai

Vairāk nekā 1000 minūtes prieka, smieklu un atelpas no ikdienas līdz šim piedzīvojuši Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas pacienti un viņu vecāki, pateicoties 15 īpašiem ciemiņiem un nu jau draugiem! Brīnišķīgi turpinās mūsu aizsāktā tradīcija bērnu labsajūtas uzlabošanai uz nodaļu ciemos aicināt dažādus cilvēkus, kas ar savu nodarbošanos vai īpašu talantu var bērnus aizraut, likt smaidīt un iemācīt ko jaunu.

Bērni un vecāki piedzīvojuši daudz – vērojuši iluzionistu trikus, izmēģinājuši ebru mākslu, gatavojuši sapņu ķērājus, dziedājuši spēka dziesmas, iepazinuši longbordu sportu un vēl. Savukārt meitenes ar māmiņām veidojušas modes dizaina skices, mācījušās make-up mākslu, kā arī tika palutinātas ar manikīra apmeklējumu

No sirds sakām paldies visiem, kuri ciemojošies nodaļā, kā arī uzņēmumiem, kas parūpējušies par gardām uzkodām!

“Sirsnīgas atmosfēras radīšana, rūpes par katra bērna labsajūtu mums ir vienlīdz svarīgas visām praktiskajām lietām un palīdzībai, ko ik dienu sniedzam. Un Hematoonkoloģijas nodaļā jo īpaši svarīgi ir radīt atmosfēru, kas sniedz prieku un optimismu, kas ļauj pārvarēt grūtos brīžus un kaut uz brīdi aizmirst sāpes un pārdzīvojumus. Jau gadiem ilgi cilvēki atbalsta nodaļas bērnus, ziedojot līdzekļus veselības uzlabošanai, un ļoti priecājamies, ka tikpat aktīvi šobrīd atbalsts tiek sniegts arī bērnu un viņu vecāku labsajūtai!” saka Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Sirsnīgā tradīcija turpināsies, tāpēc aicinām atsaukties ikvienu, kas vēlas bērniem ko iemācīt, parādīt un galvenais – iepriecināt!

Atpakaļ