X
A A A A A
-A A A+

Labdarības akcijā "No sirds sirdij" palīdzēs bērniem ar onkoloģiskām salsimšanām

Jau piekto gadu norisināsies akcija "No Sirds Sirdij", kas kļuvusi par sirsnīgu Valentīna dienas tradīciju un sniegusi lielu atbalstu smagi slimiem bērniem! 

Šogad akcijas ietvaros atbalstīsim mazos onkoloģijas pacientus, kuriem nepieciešama palīdzība ārpus Latvijas. Akcijā, kas noties TC Spice, var piedalīties ikviens - gan ziedojot pašdarinātas lietas, gan iegādājoties tās no citiem. Svinēsim mīlestības svētkus, paveicot ko labu un vērtīgu!

No Sirds Sirdij norisināsies no 2017. gada 9. februāra līdz 2017.gada 11. februārim tirdzniecības centra Spice 2. stāvā, akcijai atvēlēta vieta starp eskalatoru un izeju uz slēgto autostāvvietu. Trīs dienu laikā par ziedojumiem būs iespējams iegādāties dažādus rotājumus, brelokus, gleznas un suvenīrus, ko dažāda vecuma iedzīvotāji veidojuši speciāli akcijai No Sirds Sirdij. Visi savāktie līdzekļi tiks nodoti Bērnu slimnīcas fondam, onkoloģijas nodaļas pacientiem. 

Sākot ar 2017. gada 18. janvāri līdz 2017. gada 7. februārim katrs gribētājs var nodot sevis veidoto izstrādājumu labdarības akcijai sekojošās vietās:
Rīga:

  • “Centrs Kontakts”, Lienes iela 9. Darba laiks - darba dienās 10:00 - 18:00, brīvdienās iepriekš vienojoties. Kontaktpersona - Ksēnija 28713889
  • “Style Beat City art club”, Krišjāņa Valdemāra iela 17, ieeja no pagalma. Darba laiks - darba dienās (izņemot pirmdienu) 12:00 - 19:00, sestdienās - 12:00 - 18:00, svētdiena un pirmdiena - brīvs. Kontaktpersona - Natālja 29888903

Jūrmala:

  • Studija “Rudaga”, Rīgas iela 3, Majori (Majoru vidusskola). Darba laiks - sestdiena 10:00 - 13:00, svētdiena 12:30 - 15:00, darbadienās - pēc iepriekšējās vienošanās. Kontaktpersona - Inesse 29236910.

Akcijai var pievienoties jebkurš interesents, tai nav vecuma ierobežojumu. Galvenais lai izstrādājums tiktu veidots no sirds sirdij un paša rokām (adīts, šūts, zīmēts, suvenīri, apģērbs, rotājumi, dekors utt.) Kā arī mēs aicinām apmeklēt mūsu stendu, kur Jūs atradīsiet dāvanas gan sev gan sev tuvajiem cilvēkiem. 

kcija No Sirds Sirdij tiek rīkota jau piekto gadu pēc kārtas, un visi savāktie līdzekļi tiek nodoti fondam, kas katru dienu strādā ar bērniem, kuri ir nonākuši grūtā dzīves situācijā.

Svarīgi atzīmēt, ka akcijā nevar piedalīties, tirgojot pārtikas produktus (šokolādi, konfektes, jebkādu citu ēdienu), vai kosmētikas piederumus un līdzekļus (ziepes, krēmu, smaržas utt.), kā arī veikalā pirktās preces un rotaļlietas, tām visām jābūt veidotām pašrocīgi.

Ja Jums nav iespējas ņemt dalību akcijā personīgi piedaloties, Jūs varat apmeklēt www.bsf.lv mājaslapu un izvēlēties sev pieejamu veidu, kā palīdzēt citiem. 

“Iepriekšejā gadā mūsu akcijai pievienojās skolas un pulciņi, kas veselu mācibu stundu veltīja lai uztaisītu izstrādājumus akcijai. Svarīgi, ka bērniem izstāsta, ka vienmēr ir kāds, kuram ir nepiecišama palīdzība vai atbalsts. Kā arī ir svarīgi, ka bērns var piedalīties un saprast, ka arī viņš var palīdzēt citiem" saka akcijas līdzorganizatore Jeļena Tonova

Akcija No Sirds Sirdij norisināsies tirdzniecības centrā Spice (Lielirbes 29) 2017. gada 9., 10., un 11. februārī no plkst. 10.00 līdz plkst. 22.00. Savus izstrādājumus varat atnest arī personīgi pasākuma dienās (otrais stāvs starp eskalatoru un izeju uz slēgto autostāvvietu).

Atbildīgās personas: Jeļena Tonova +371 20218553, Ksēnija Solovjova +371 28713889

 

Atpakaļ