X
A A A A A
-A A A+

Ar lielisku rezultātu noslēdzas labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju"!

Akcija "Eņģeļi pār Latviju" noslēdzas ar lielisku rezultātu – palīdzība tiks sniegta 94 bērniem visā Latvijā!

LNT, Rimi un Bērnu slimnīcas fonds saka lielu paldies ikvienam ziedotājam, līdz 31. janvārim saziedota fantastiska summa – 215 243,12 eiro! Līdzekļi nodrošinās iespēju palīdzēt 94 bērniem, kuriem nepieciešama nopietna palīdzība, un akcijas organizatori ir pateicīgi ikvienam, kuri akcijā Eņģeļi pār Latviju palīdzējuši bērniem sniegt pašu svarīgāko – cerību staru un iespēju cīnīties ar slimību!  

Aizvadītā gada beigās, 19. decembrī, sirsnīgās labestības akcijas Eņģeļi pār Latviju lielā Ziemassvētku koncerta tiešraides laikā tika saziedoti 153 473,08 eiro! Taču, lai spētu palīdzēt vēl citiem smagi slimiem bērniem, kuru vecāki bija lūguši palīdzību Bērnu slimnīcas fondam, ikviens labas gribas cilvēks tika aicināts palīdzēt, ziedojot labestības akcijai Eņģeļi pār Latviju līdz pat šī gada 31. janvārim. Ziedot līdzekļus bija iespējams visā Latvijā Rimi un Supernetto veikalos kastītēs pie kasēm, Mans Rimi uzkrātos līdzekļus kioskos un portālā mansrimi.lv, iegādājoties īpašos akcijas produktus Rimi un Supernetto veikalos, veicot pārskaitījumu portālā bsf.lv, zvanot pa tālruni 90006486 (1.42 eiro), kā arī Mobilly aplikācijā un mājas lapā. 

Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja: „Bērnu slimnīcas fondā mēs ticam, ka labus rezultātus var sasniegt tikai strādājot komandā, kad bērnam veseļoties palīdz gan vecāki, gan mediķi, gan līdzcilvēki. Akcija Eņģeļi pār Latviju tam ir brīnišķīgs piemērs, un labdarības koncerta tiešraidē šī komanda bija labi redzama, jo kopā ar saviem pacientiem un viņu ģimenēm zālē bija ārsti un māsiņas, mūziķi un atbalstītāji, kā arī tūkstošiem cilvēku, kuri pievienojās akcijai un palīdzēja.”

Ziedojumu vākšana ir noslēgusies un, pateicoties cilvēku lielajai atsaucībai, kopā ir saziedoti 215 243,12 eiro, ar kuriem varēs palīdzēt ne tikai Annai, Lūkasam, Reinim un Krišjānim, bet vēl kopumā 90 bērniem! Visiem kopā ir izdevies sniegt iespēju bērniem ar īpašām vajadzībām sākt jaunu dzīvi.

„Līdz ar katru un pat mazāko ziedojumu Rimi un Supernetto apmeklētāji ir veltījuši tik daudz gaišas domas un laba vēlējumus bērniem, lai viņi izveseļotos! Paldies ikvienam par ieguldījumu – pircējiem, kas veikalos iegādājās gan Eņģeļi pār Latviju īpašās akcijas preces, gan orhidejas, gan pārskaitīja Mans Rimi uzkrātos līdzekļus, gan arī ziedoja ziedojumu kastītēs – visi kopā varēsim uzlabot tik daudzu bērnu ikdienu!” stāsta Inga Bite, Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja.

L.Dambiņa turpina: “Katram no 94 bērniem, kuriem šogad varēsim palīdzēt uzlabot veselību, līdzcilvēku sniegtais atbalsts ir ļoti svarīgs, pat izšķirošs. Kādam bērnam dzīves kvalitāte uzlabosies jau nākamajā mēnesī, kad būsim sarūpējuši nepieciešamo atbalsta ierīci, kādam, savukārt, priekšā ir nopietns un ilgstošs darbs, lai atgūtu un uzlabotu veselību. Šis ir tikai otrais gads, kad Bērnu slimnīcas fonds piedalās labdarības akcijā, taču jau tagad varam apliecināt, ka līdzcilvēku sniegtajai palīdzībai ir milzīgi rezultāti, kas pavisam tieši un ļoti pozitīvi ietekmē daudzu bērnu un viņu ģimeņu dzīves. Sirsnīgs paldies ikvienam, kurš veidoja un turpina veidot eņģeļu komandu mūsu bērniem Latvijā!”

Paldies ikvienam bērnu sargeņģelim, kurš ziedoja sirsnīgajai akcija Eņģeļi pār Latviju!

Atpakaļ