X
A A A A A
-A A A+

Rendā jau 6 gadus ziedo "Eņģeļi pār Latviju"

Atbalstīt akciju "Eņģeļi pār Latviju var ne tikai finansiāli.

Kuldīgas novada Rendas kultūras nams 10. decembrī jau 6. gadu organizēja labdarības koncertu Eņģeļi pār Latviju.

Sešu gadu laikā Rendā ir saziedojuši gandrīz 4000 EUR. (Naudiņa tiek ziedota Rendas kultūras namā labdarības pasākumā un nākošajā dienā  dievkalpojumos Rendas un Usmas svētā Pētera evanģēliski luteriskajās baznīcās.)

Koncertos kopā ir bijuši Latvijas Nacionālā teātra aktieri Mārtiņš Egliens un  Juris Hiršs, Liepājas teātra aktieris Egons Dombrovskis,  Rīgas deju kolektīvs Grieži, Ēriks Loks un Liepājas zvanu ansamblis Campanella. Katru gadu labdarības koncertos piedalās apmēram 130 dalībnieku. Piecu gadu laikā Rendas kultūras namā koncertējuši - Jelgavas sieviešu vokālais ansamblis Guns, Basu tradīciju ansamblis Basu suiti, etnogrāfiskais ansamblis Suitu sievas, Kurmāles, Rendas, Snēpeles, Pelču, Kalvenes, Matkules vokālie ansambļi, E.Vīgnera Kuldīgas mūzikas skolas ansambļi un individuālie izpildītāji, Aizputes šov-deju grupa Reitings, Snēpeles, Rendas, Vārmes, Kabiles un Matkules  deju kolektīvi, modes un mūzikas studija Mona, Turlavas, Kuldīgas un Spāres līnījdejotāju grupas, pirmsskolas vecuma deju grupa Ķipari, Rendas pirmsskolas grupa un  folkloras kopa Cītariņš, Padures bērnu tautisko deju kolektīvs, Kuldīgas garīgās mūzikas ansamblis, un individuālie izpildītāji.

Dace Pušīlova, Rendas kultūras darba organizatore: "Ar katru gadu mūsu labdarības koncerti kļūst populārāki un arī mēs savā ziņā esam kā eņģeļi, jo dodam no sirds, lai kādam mazam cilvēciņam kļūtu vieglāk dzīvot.Paldies visiem ziedotājiem un koncerta dalībniekiem, jo laba sirds ir visa sākums."

 

Atpakaļ