X
A A A A A
-A A A+

Labdarības akcijas "Eņģeļi pār Latviju" noslēguma koncerts

Labdarības akcijā Eņģeļi pār Latviju saziedotie līdzekļi palīdzēs 47 bērniem!

LNT, Rimi un Bērnu slimnīcas fonds saka lielu paldies visiem ziedotājiem! Gada sirsnīgākajai labdarības akcijai Eņģeļi pār Latviju līdz koncerta beigām saziedoti 153 473, 08 eiro. Šie līdzekļi palīdzēs akcijas vēstnešiem Annai, Lūkasam, Krišjānim un Reinim, tāpat palīdzība tiks sniegta vēl 43 bērniem visā Latvijā. Šobrīd palīdzību vēl gaida 57 bērni, kuriem ikviens tiek aicināts ziedot līdz 31. janvārim! 

“Tik daudz mūsu klientu visā Latvijā Rimi un Supernetto veikalos ir atbalstījuši šo ikgadējo un sirsnīgo akciju, lai dotu iespēju bērniem dzīvot pilnvērtīgu dzīvi! Gan pircēji, kas iegādājās ar Eņģeļi pār Latviju atzīmētās akcijas preces, gan mūsu īpašās orhidejas, gan arī ziedojuši ziedojumu kastītēs – visi kopā esam devuši nozīmīgu atbalstu tik daudziem bērniem. Paldies mūsu atsaucīgajiem līdzcilvēkiem, kuri palīdzēja!” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite.

Saziedotie 153 473, 08 eiro ļaus turpināt Annai augt, iegūstot jaunas ortozes. Mazais Lūkass turpinās saņemt specializētu pārtiku zīdaiņiem, kas nodrošinās viņam pilnvērtīgu attīstību. Savukārt Krišjānim būtiski tiks atvieglota diena, jo viņam varēs iegādāties insulīna pumpīti, bet Reinim būs iespēja veikt pēdu operāciju.

Ziemassvētku koncerts

Eņģeļi pār Latviju koncerta tiešraidē ar skaistām dziesmām ziedot aicināja Latvijā iemīļoti un populāri mūziķi un grupas: Limonāde, Tev tuvumā, Normunds Rutulis, GG Choir, Dzeguzīte, Ginta Krievkalna, Framest, Jauno Jāņu orķestris, Saksafonu kvartets, starp kura dalībniekiem bija arī akcijas vēstnesis Krišjānis, Ieva Sutugova, Kristīne Prauliņa un Very cool people, kā arī Latvian Voices. Tāpat klausītājus īpaši uzrunāja ar Eņģeļi pār Latviju vēstnešiem sarakstītām pasakām. Tāpat ziedot aicināja arī Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Iveta Vējones kundze. Aizkustinošais koncerts norisinājās RSU koncertzālē un to vadīja LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva un divu bērnu tētis, seriāla UgunsGrēks aktieris Kristaps Rasims.

Eņģeļu zvanu centrā īpašs sirsnīgums

Kā ik gadu liela aktivitāte bija arī zvanu centrā, kur ziedotājiem koncerta tiešraides laikā bija iespēja sarunāsies ar Mārtiņu Pļaviņu, Artūru Medni, Ilzi Dobeli, Aneti Jēkabsoni - Žogotu, Valteri Krauzi, Zani Daudziņu, Andri Buli, Janu Duļevsku, Pēteri Kļavu, Mārtiņu Ruski un Ainu Poišu, kuri visa vakara garumā saņēma ar cilvēku sirsnīgumu piepildītus ziedojuma zvanus!

Ziedošanas iespējas

Ziedot labdarības akcijai Eņģeļi pār Latviju un bērniem, kuri ļoti gaida palīdzību, vēl ir iespējams līdz 2017. gada 31. janvārim uz Bērnu slimnīcas fonda bsf.lv mājas lapā, Rimi un Supernetto veikalos visā Latvijā, kā arī zvanot pa tālruni 90006486 (1.42 eiro).

Atpakaļ