X
A A A A A
-A A A+

Kļūsti par bērnu sargeņģeli!

Pateicoties līdzcilvēku atbalstam pagājušā gada akcijā, esam palīdzējuši 112 bērniem!

Pievienojies labdarības akcijai Eņģeļi pār Latviju!

Tuvojas Ziemassvētku laiks, un arī gada sirsnīgākā labdarības akcija Eņģeļi pār Latviju ir klāt! Šogad, gaidot akciju, līdzcilvēki ir atsaukušies aicinājumam un iesūtījuši 200 pasakas par eņģeļiem, lai daļa no tām piedzīvotu pirmatskaņojumu akcijas Eņģeļi pār Latviju sadaļā portālā Skaties.lv. Tāpat šogad papildinātas iespējas atbalstīt akciju Rimi un Supernetto veikalos, dodot iespēju iegādājoties kādu no vairāk nekā 500 precēm ar kampaņas atzīmi un ar savu ziedojumu dāvinot daudzām smagi slimu bērnu ģimenēm spēku un cerību par pilnvērtīgāku dzīvi.

Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa: „Ģimenes, kurās aug smagi slimi bērni, pašu spēkiem ikdienā paveic ļoti daudz, pat neticami daudz, taču ir brīži, kad bez līdzcilvēku palīdzības nav iespējams doties tālāk. Es no sirds ceru, ka arī šogad mēs kopā palīdzēsim piepildīt daudzu bērnu cerību par veselību un labāku dzīvi!”

Kā stāsta L.Dambiņa, pateicoties cilvēku atsaucībai, pagājušā gada Eņģeļi pār Latviju” akcijas ietvaros esam varējuši palīdzēt vairāk nekā 110 bērniem uzlabot veselību un dzīves kvalitāti. Kādam bērnam tā ir bijusi iespēja nostāties pašam uz savām kājām, kādam citam esam palīdzējuši kļūt neatkarīgākam un patstāvīgākam jaunajā ratiņkrēslā, savukārt vairāk nekā 20 bērniem esam snieguši iespēju izaugt līdz brīdim, kad veselība uzlabojas un vairs nav nepieciešama medicīniskā pārtika – katram no 112 bērniem ir savs stāsts, kurā mēs esam varējuši pievienot ko ļoti vērtīgu! Arī šobrīd jau vairāk kā 100 bērni un viņu ģimenes visā Latvijā gaida eņģeļus, kuri palīdzēs piepildīt cerību par labāku veselību un vieglāku ikdienu.

Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite: “Lai dotu iespēju līdzcilvēkiem iesaistīties labdarības akcijā, šogad esam uzrunājuši arī savus sadarbības partnerus – piegādātājus. Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi un arī patīkami pārsteigti, ka aicinājumam piedalīties akcijā atsaucās tik liels partneru skaits! Tas nozīmē, ka kopā Rimi un Supernetto veikalos pircējiem no šī gada 22. novembra līdz pat 19. decembrim būs iespēja iegādāties kādu no vairāk nekā 500 dažādām precēm ar kampaņas “Eņģeļi pār Latviju” atzīmi, kur no katras iegādātās preces noteikts līdzekļu apjoms tiks novirzīts smagi slimu bērnu ārstēšanai.”

LNT, Bērnu slimnīcas fonda un Rimi veidotās labdarības akcijas Eņģeļi pār Latviju ietvaros ikvienam ir iespēja sniegt bērniem palīdzību, ziedojot portālā Bsf.lv, kurā ir izstrādāts jauns un ērts ziedošanas rīks, iegādājoties akcijas preces Rimi un Supernetto veikalos, izmantojot ziedojumu kastītes Rimi un Supernetto veikalos, ziedojot MansRimi naudas uzkrājumu kioskos vai mājas lapā mansrimi.lv, kā arī zvanot uz tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro). Ziedojumi tiek vākti ārstniecībai un rehabilitācijai, kas nav iekļauta valsts apmaksātajos medicīnas pakalpojumos, tādēļ sabiedrības līdzdalība un atbalsts ir ļoti nepieciešams.

Pēdējo astoņu gadu laikā kopš notiek labdarības akcija „Eņģeļi pār Latviju”, ir saziedoti 3,5 miljoni eiro, kas ļāvis palīdzēt jau kopumā 950 bērniem. Ir paveikts ārkārtīgi liels darbs, par ko organizatori saka paldies visai Latvijas sabiedrībai. Pateicoties cilvēku atsaucībai, šogad „Eņģeļi pār Latviju” atzīmē deviņus gadus, un akcijas organizatori ir ticības pilni, ka arī šogad kopīgi varēsim palīdzēt smagi slimiem bērniem.

Ziedo un kļūsti par bērnu sargeņģeli!

Atpakaļ