X
A A A A A
-A A A+

Labdarības akcijā “Eņģeļi pār Latviju” Ziemassvētku koncertu noslēdzot, izdevies saziedot 203 218 eiro

23. decembrī labdarības akcijas “Eņģeļi pār Latviju” sirsnīgajā Ziemassvētku koncertā tika vākti līdzekļi 137 smagi slimu bērnu vajadzībām. Akcijas ietvaros, līdz šim ir izdevies saziedot 203 218 eiro. Ar šiem līdzekļiem ir iespējams palīdzēt 94 bērniem.

Uz šo brīdi saziedotie 203 218 eiro nodrošinās ārstēšanās iespējas 94 bērniem visā Latvijā, taču palīdzību gaida vēl 43 bērni. Labdarības akcija turpinās līdz pat 31. janvārim, tādēļ ziedo un sniedz savu atbalstu visiem palīdzību gaidošajiem bērniem. Akcijas laikā saziedotie līdzekļi sniegs palīdzību bērniem, nodrošinot terapijas, medikamentus, palīglīdzekļus, aparatūru, kā arī inovatīvo ārstniecību un palīdzību ārkārtas gadījumos.

Akcijas īpašais Ziemassvētku koncerts norisinājās siltā un sirsnīgā noskaņā Lielajā Ģildē, kur ar svētku melodijām priecēja Latvijā cienīti mūziķi – Intars Busulis, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Atis Ieviņš, Tautumeitas un citi. Koncertu vadīja Kristīne Garklāva un Kristaps Rasims.

Labdarības koncerta noslēgumā svinīgā uzrunā pateicību ziedotājiem izteica Valsts prezidents Raimonds Vējonis: “Ziemassvētki ir brīnumu laiks. Laiks, kad atveram savas sirdis plaši, lai sagaidītu labo un padarītu labus darbus. Ziemassvētki ir arī laiks, kad ticēt tam, ka mēs visi kopā varam radīt brīnumus ar saviem darbiem un labajām domām. Galvenais ir noticēt sev pašiem, ka varam, ja patiesi to vēlamies. Es vēlos pateikt lielu paldies visiem tiem, kas ir aktīvi piedalījušies akcijā, lai palīdzētu kādam bērnam piepildīt savu sapni – kļūt veselīgākam un laimīgākam.”

Ziedošanas iespējas!

Līdz pat 31. janvārim ziedot ir iespējams Bērnu slimnīcas fonda mājaslapā “bsf.lv”, ziedojumu kastītēs “Rimi” un “Supernetto” veikalos, ziedojot “MansRimi” naudas uzkrājumu kioskos vai mājas lapā “mansrimi.lv”, zvanot uz tālruni 90006486 (maksa par zvanu 1,42 eiro) vai arī iegādājoties akcijas preces “Rimi” un “Supernetto” veikalos.

Šogad atbalstu kopumā gaida 137 bērni, kuru ārstniecībai ir nepieciešami 264 067 eiro. Turpinoties akcijas norisei, ikviens aicināts ziedot līdz 31. janvārim un palīdzēt bērniem, kuriem šobrīd klājas ļoti grūti.

 

Atpakaļ