X
A A A A A
-A A A+

Aicina ziedot bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām

Lai arī valsts sedz lielāko daļu no onkoloģijas ārstniecības izmaksām, tomēr ir izdevumi, kas nav valsts apmaksāti. Bērnu onkoloģijas gadījumos ārstēšana ir īpaši sarežģīta un mēdz noritēt daudz ilgāk nekā citu pacientu grupu ārstniecība. Lai sniegtu atbalstu un palīdzētu bērniem ar onkoloģiskajām saslimšanām, BENU Aptieka sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu jau trešo gadu organizē labdarības kampaņu Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU!.

Labdarības akcija Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU! tika uzsākta 2017. gada 1. decembrī, lai sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu vāktu ziedojumus bērniem, kam diagnosticētas onkoloģiskas slimības un trūkst līdzekļu, lai segtu valsts nekompensētos ārstniecības izdevumus.

“Šo kampaņu organizējam jau trešo gadu un redzam, ka tās īstenošana spēj sniegt tik svarīgo atbalstu ģimenēm, kuru bērnus ir skārusi onkoloģiska saslimšana. Ir ļoti būtiski, lai bērnu ārstēšanai būtu pieejams viss nepieciešamais, arī tas, ko neapmaksā valsts. Līdz šim kampaņas ietvaros mums ir izdevies saziedot 45 000 EUR, kas ir ļāvis nodrošināt šo svarīgo atbalstu. Vēlamies, lai arī turpmāk bērniem būtu iespēja saņemt visu viņu ārstēšanai nepieciešamo,” uzsver BENU Aptieka Latvija direktore Anete Rožkalna.

“Hematoonkoloģijas nodaļas mazajiem pacientiem ārstniecība bieži vien ir ilgstoša un sarežģīta. Ir situācijas, kad nepieciešama ārstniecība vai izmeklējumi ārvalstīs, lai varētu bērnam palīdzēt. Vēlamies, lai mūsu bērniem ir pieejamas vislabākās iespējas uz veiksmīgu ārstniecības rezultātu, bet bez ziedotāju atbalsta mēs to nevarētu nodrošināt. Tāpēc ļoti priecājamies un esam pateicīgi BENU Aptieka Latvija par atsaucību un draudzību nu jau 3 gadu garumā! Mūsu pacientiem šī labdarības akcija sniedz drošības sajūtu, ka nepieciešamības gadījumā būs iespēja ārstēties ārpus Latvijas, iegādāties jaunākās paaudzes medikamentus, kā arī saņemt citas, valsts neapmaksātas, bet viņu veselībai svarīgas lietas!” pateicību pauda Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Iepriekšējos divos gados kampaņas ietvaros Bērnu slimnīcas fondam saziedotie līdzekļi bija būtisks atbalsts mazajiem pacientiem un viņu ģimenēm, tādēļ šogad kampaņa tiek turpināta, nodrošinot vēl ērtāku ziedošanas risinājumu. Labdarības kampaņas ietvaros BENU Aptiekas lojalitātes kartes īpašnieki tiek aicināti ziedot punktus, kas uzkrāti par BENU Aptiekās veiktajiem pirkumiem. Ziedojums ir ērti veicams, izmantojot BENU Aptiekas mobilo aplikāciju, kurā ir iespējams ziedot visu uzkrājumu vai izvēlēties ziedot daļu no tā.

Arī Tev ir iespēja palīdzēt un sniegt atbalstu! Saziedotie līdzekļi tiek novirzīti Latvijas bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām, kuriem nepietiek līdzekļu valsts neapmaksāto ārstniecības izdevumu segšanai.

BENU Aptiekas ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā, kas apvieno vairāk nekā 79 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos. BENU Aptiekās Latvijā strādā vairāk nekā 400 darbinieku.

Atpakaļ