X
A A A A A
-A A A+

Saziedoti 27 tūkstoši eiro valsts neapmaksātu ārstniecības izdevumu segšanai ar vēzi slimiem bērniem

Starptautiskajā bērnu onkoloģisko saslimšanu dienā, 16. februārī, Bērnu slimnīcas fonds saņēma lielu dāvanu – 27 tūkstošus eiro Latvijas bērniem, kas slimo ar vēzi, valsts neapmaksātu ārstniecības izdevumu segšanai. Līdzekļi tika saziedoti kampaņas Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU! ietvaros.

“Esam ļoti priecīgi un pateicīgi par BENU Aptiekas klientu atsaucību un palīdzību, kādu viņi kopā ar aptieku tīkla vadību ir sarūpējuši pagājušā gada nogalē! BENU Aptiekas iniciatīva atbalstīt bērnus ar onkoloģiskām saslimšanām ir ļoti vērtīga, jo daudziem mazajiem pacientiem līdzcilvēku atbalsts un ziedojumi ir vienīgā iespēja saņemt nepieciešamo palīdzību. Ļoti ceram, ka arī turpmāk aptieku tīkla klienti savus lojalitātes kartes punktus par pirkumu ziedos bērnu veselībai!” saka Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa.

Arī BENU Aptiekas direktore Anete Rožkalna pauž gandarījumu un neizsakāmu prieku, ka kopā ar klientiem ir izdevies paveikt ļoti labu darbu – savākt šādu summu, lai palīdzētu bērniem, kam tas ir ļoti nepieciešams.

„Lai pie šīs ziedojuma summas neapstātos, aicinām arī turpmāk ikvienu BENU aptiekas pircēju ziedot lojalitātes kartē uzkrātos punktus par veiktajiem pirkumiem kampaņai “Ar sirsnību pret slimību! Ziedo kopā ar BENU”. Tādā veidā mēs kopā spēsim palīdzēt vēl vairāk bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām valsts neapmaksātu ārstniecības izdevumu segšanai,” rosina Anete Rožkalna.

Atpakaļ