X
A A A A A
-A A A+

Paldies Tev, ka ziedoji: darbu uzsāk “Labestības dienas” zvanu centrs

Līdz pat 27. maijam norisinās radio Star FM aktivitāte “Paldies Tev, ka ziedoji!”. Arī Tu vari paspēt noziedot un dzirdēt “paldies” par labi padarītu darbu!

Divpadsmitā LNT labdarības akcija “Labestības diena” rit pilnā sparā. Šogad aicinām ziedot akcijas vēstnešiem – Agnijai, Robertam, Veronikai, brāļiem Kristoferam un Emīlam, – un vēl 14 bērniem visā Latvijā, kuriem nepieciešamais atbalsts nav valsts apmaksāts.

Līdz pat 27. maijam norisinās radio Star FM aktivitāte “Paldies Tev, ka ziedoji!”. Tās ietvaros ētera personības saka paldies tiem, kuri ziedojot norādījuši, ka vēlas, lai viņiem tiktu izteikta publiska pateicība. Arī Tu vari paspēt noziedot un dzirdēt “paldies” par labi padarītu darbu! Dodies uzhttps://skaties.lv/labestibasdiena, ziedo un atstāj nepieciešamo informāciju.

No 21. maija nedēļas garumā būs iespējams sekot līdzi notikumiem Zvanu centrā. Tajā ziedotājus uzklausīs sabiedrībā zināmi un iemīļoti cilvēki – uz zvaniem atbildēs Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni, dziedātāja Olga Rajecka, volejbolists Mārtiņš Pļaviņš, basketbolists Kristaps Janičenoks, un citi. Notiekošo regulāros pieslēgumos būs iespējams vērot portālā Skaties.lv, un kanālā LNT ik dienu plkst. 17.58 un 21.10.

Arī šogad notiks tradicionālais “Labestības dienas” koncerts, kurā populāri skatuves mākslinieki atgādinās, ka ikviens no mums var palīdzēt mainīt kāda bērna un viņa ģimenes dzīvi. Koncerts norisināsies svētdien, 27. maijā, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā, un tiešraidē to ikviens varēs vērot kanālā LNT plkst. 21.05.

“Ikdienas steigā mēs sūdzamies par to, kā nav, par to, kas par maz un kas traucē, aizmirstot par to, kas mums ir – spēja brīvi elpot, staigāt, redzēt un dzirdēt. Ir jāsniedz palīdzība, atbalsts un uzmundrinājums tiem, kam tā nepieciešama visvairāk. Kurš gan cits to darīs, ja ne mēs?” aicina mūziķis, šova “Izklausies redzēts” ceturtās sezonas finālists Atis Ieviņš, kurš koncertā uzstāsies kopā ar meitu.

Tāpat šajā labu domu piepildītajā vakarā uz skatuves kāps grupa “Instrumenti”, Antra Stafecka un grupa “Otra puse”, TV3 šova “X Faktors” pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš un fināliste Adriana Miglāne, dakteri Klauni, aktrises Zane Dombrovska un Dita Lūriņa un citi mākslinieki.

Šogad LNT un sadarbības partneru – Rimi un Bērnu slimnīcas fonda – sirsnīgajā akcijā līdzcilvēkus aicinām ziedot 19 bērniem. Kopīgā summa, kas šogad nepieciešama visu bērnu atbalstam, ir 126 730 eiro.

Ziedo Rimi un Supernetto veikalos, www.bsf.lv, kā arī zvanot pa tālruni 90006486 (maksa par zvanu ir 1,42 euro).

Mainīsim dzīvi!

Atpakaļ